Álljunk meg egy sóra!

Álljunk meg egy sóra!

„Ha valamit meg akarsz változtatni a konyhádban, kezd a sóval” – ez a jótanács jár a fejemben, miközben az Essencia Főzőiskolába tartok egy tesztelésre, hogy végre megtudjam, mi az élet (konyha)sója. (Ez a cikkem eredetileg a Decanter Magazin 2010. decemberi számában...
Így lettem magabiztos imposztor

Így lettem magabiztos imposztor

Hogyan lehet úgy dolgozni, sőt vállalkozni, hogy az ember folyton attól retteg: nem ELÉG jó, amit csinál, és hogy előbb-utóbb erre mások is ráébrednek majd? Ezt persze sokan érezzük – időnként. De vannak, akik állandóan ettől szenvednek. Ők az imposztor-szindrómások....
A nívó dívott

A nívó dívott

Rádiók az aranykorból: még ma is adnak Kóger László kincsekkel teli nappalijába belépve rögtön nyilvánvaló, hogy a régi rádiók nagy rajongója. Szinte mágnesként vonzza a tekintetet az a hatalmas és csodás zeneszekrény, amelyről tulajdonosa is csak lelkendezve tud...