ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) vonatkoznak a Felícia megírja – M. Kiss Milánné Szél Felícia (jogtulajdonos vagy szolgáltató) által tett ajánlatokra, az általa teljesített szolgáltatásokra valamint minden, a szolgáltató által a honlapról jelentkező megrendelővel kötött szerződésre, igényekre, vitákra.

Köszönöm, hogy tájékozódsz a megrendelés menetéről a honlapon és ezt a dokumentumot is alaposan átolvasod. Ha ettől eltérő feltételekkel szeretnél rendelni, kérlek még a megrendelés előtt külön e-mailben keress meg. A megrendelés online beküldésével elfogadod a jelen feltételeket is.

II. A SZÖVEGÍRÁS 

A weboldalon rendelhető szövegek és tartalmak mindegyike személyre szabottan, a megrendelővel való egyeztetés alapján készül.

III. A RENDELÉS MENETE

A szöveg megrendelését egy igényfelmérés és a megrendelővel való pontos egyeztetés előzi meg. Ennek során kiderül kinek és milyen célra készül a szöveg, mi a kivitelezés és a leszállítás végső határideje. Tisztázzuk a szöveg célját, hosszát, mennyiségét, árát. 

Az első egyeztetés történhet személyesen, telefonon vagy a felicia@feliciamegirja e-mail címen – ez utóbbi címen zajlik majd a további kapcsolattartás is.

 

Az elfogadott ajánlat után a szolgáltatás a fenti e-mail címen rendelhető meg. Ennek megküldése a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását is jelenti. A megrendelés tényét a beküldés után e-mailben visszaigazolom.

A megrendelés beérkezése után a kért tartalmat az egyeztetéseknek és a megrendelésnek megfelelően írom meg/javítom ki. A folyamat magába foglalja a szöveg maximum kettő javítását és az esetleg nem általam végzett módosítások utáni egyszeri korrektúrát.

IV. A FIZETÉSI KÉSEDELEM KÖVETKEZMÉNYE, VITARENDEZÉS

Amennyiben az elkészült anyag megfelelő a megrendelőnek, elküldöm neki a megadott e-mail címre a díjbekérőt, amely tartalmazza a fizetési kötelezettség teljesítésének módját és határidejét. Szöveg csak akkor kerül a megrendelő tulajdonába, ha a szolgáltatási díjat kifizette. Amennyiben a díjbekérőben található határidőn belül nem érkezik meg a vételár, felszólítást küldök.

V. ADATVÉDELEM, TÁJÉKOZTATÁS

A honlap látogatója mint megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató a megrendelő által megadott és a felek közötti eljárásban (kapcsolatfelvétel, adásvétel, megrendelés, szolgáltatás igénybevétele stb.) során rögzített vevői adatokat nyilvántartsa. A megrendelőkről az adatok kezelése és gyűjtése nem engedélyköteles tevékenység. A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át, kivéve a jogszabályok miatt felmerülő szükséges
eseteket (pl. könyvelés). Kijelentem, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogom a kapott adatokat kezelni és nyilvántartani.

Az adatkezelésre külön Jogi nyilatkozat irányadó, melyet ITT találsz.

A honlapon történő böngészéssel megszerzett információk – a külön engedélyem nélkül – csak magáncélra használhatóak. A honlap tartalma a jogtulajdonos szerzői és szellemi tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a honlap tartalma üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználása, hasznosítása, átvétele, többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, átdolgozásához vagy egyéb felhasználása nem engedélyezett.

VI. A JOGTULAJDONOS ÉS SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Név: M. Kiss Milánné Szél Felícia

Székhelye: 1224 Budapest, Mátyás Király u. 16.

Adószáma: 67862157-1-43

Ügyfélszolgálat, kapcsolatfelvétel, igénybejelentés:
felicia@feliciamegirja.hu

Telefonszám: +36 30 9848 752