VÁLLALKOZNI MŰVÉSZET

Inspirációs szellemi műhely kisvállalkozóknak, akik határtágításra vágynak, és arra, hogy kiszakadjanak a szokásos gondolati mókuskerékből.

Ismeret- és

kultúraterjesztés

Asszociációs és

empátiagyakorlatok

Váratlan fel- és

megismerések

Sztereotípiák nélküli

vállalkozói önfejlesztés

Izgalmas,

elgondolkodtató kérdések

Barátságos,

nyitott lelkű közösség

Ez az egész úgy kezdődött, hogy egy szép napon kiakadtam. Szerettem volna vállalkozóként és a szakmámban is fejlődni, de elegem lett abból, hogy minden csapból kvázi ugyanaz folyik. Megelégeltem a szokásos kliséket, a lapos vagy épp hatásvadász marketinges fordulatokat, a száraz tananyagokat, az egymás szájából kivett szavakat.

Sőt kicsit eluntam magát a vállalkozást is. Azt, hogy hiába változatos a munkám, hiába élem és élvezem a hivatásomat, valahogy mégis hiányzik belőle valami kis extra, egy kis zazazu, tudjátok, az kis plusz, ami a folyton ott van, szórakoztat és piszkál, és fenntartja a motivációt, és kéri, hogy még, még, még adj neki, még folytasd – és te örömmel meg is teszed.

Találnom kellett egy módot, egy menedéket, egy másik világot, ahol egészen másképp nézhetek a vállalkozásomra és önmagamra. Ahol pihenhetek és felfrissülhetek. Ahol egészen más ingerek érnek, és ahol a legjobbaktól tanulhatok.

Aztán arra gondoltam, hátha más is át akarja ugyanezt élni. Reméltem, hogy nem én vagyok az egyetlen vállalkozó, aki ugyanígy érzi magát, és hozzám hasonlóan keres valami másik ösvényt, ami közelebb viszi a céljához.

Így aztán 2020. március elsején létrehoztam a Vállalkozni művészet csoportot, ahol a képzőművészetre, a szabad asszociációra és a kreatív gondolkodásra fogékony vállalkozókkal kapcsolódunk minden nap.

Mi ebben a jó?

 

  • Hogy jelentős alkotók, híres művészek segítenek abban, hogy jobb vállalkozók legyünk.
  • Hogy gazdagít bennünket, a napjainkat, a gondolatainkat, a hozzáállásunkat az, ha megismerjük egy-egy műalkotás háttértörténetét.
  • Hogy rengeteget tanulhatunk, egészen új perspektívákat kapunk és erőt meríthetünk neves művészek példáiból.
  • Hogy szórakoztató átélni, mennyire mást mond ugyanaz a kép mindenkinek.
  • Hogy hatással van az empátiánkra, ha rendszeresen éljük bele magunkat mások helyzetébe.
  • Hogy megtapasztaljuk akár nap mint nap, hogyan tudja egyetlen kép visszaadni azt a lelkiállapotot, amiben épp (együtt) vagyunk.
  • Hogy lelkesítő élmény egyedül vagy közösen rácsodálkozni egy festmény részleteire.

Mi vár rád a műhely tagjaként?

A csoportban

Online kulturális mastermind havonta

10+ már elérhető mastermind anyaga és gondolatai

Minden nap egy új csodás kép élménye

A csoporton kívül

Online mastermind kiadvány havonta

Vállalkozni Művészet Magazin 2-3 hetente

80% kedvezmény a Vállalkozni művészet workshopra

Szeretnél minderről többet tudni?

Kattints a gombra, ha szeretnél tag lenni a Vállalkozni művészet előfizetői közösségében!

Honnan jött ez az egész?

Onnan, hogy négy évig feleltem a kulturális minisztériumban a közgyűjtemények kommunikációjáért, aztán meg az OKM létrejöttekor négy éven át a teljes kulturális terület kommunikációjáért. Ez a 8 év életem egyik legszebb időszaka volt szakmailag, hiszen rengeteget tanultam, inspiráló emberek között, lenyűgöző helyeken járhattam minden nap, és lélekemelő élményeim voltak.

Sok minden megváltozott azóta, hiszen anyuka és vállalkozó lettem. Mivel szövegíróként és kommunikációs tanácsadóként dolgozom, szükségem volt egy olyan tevékenységre is, ami egyesíti ezt a két oldalamat, ugyanakkor megvéd a kiégéstől és folyamatos fejlődésre késztet, legfőképp pedig szórakoztat, inspirál engem és a közönséget is.

Szóval mostanra megérett a helyzet, hogy nagyon más módon és szerepben, de újra visszatérjek a képek közé.

És nem szeretnék egyedül menni 🙂 

Gyere, tarts velem, velünk!

Merj másképp gondolkodni önmagadról és a vállalkozásodról!

 

Ha érdekel ez a szemlélet és közösség, iratkozz fel az alábbi értesítőre, hogy az elsők között szerezz tudomást a Vállalkozni művészet híreiről!

 

A feliratkozók azonnal ingyenes hozzáférést kapnak

 

a Banksy művészetét és szemléletét

 

feldolgozó mastermind 18 oldalas, képekben gazdag anyagához.  

“Cili, ez volt az a sorozat, aminek minden része megfogott, de naggggyon. Vártam a pillanatot, hogy el tudjak benne mélyülni, és tüzetesen olvasni, amiket írtál. Akárhányszor feldobta a FB azt éreztem “ne mááár, ez érdekel, de most nem tudom elolvasni”. De most végigveszem!”

Halász Dóra

Minimemo

Az oldalon levő alkotásokat Peder Severin Krøyer (1851-1909) dán impresszionista festő készítette. A képeken látható hölgy a felesége, Marie, aki szintén művész volt. Mindketten meghatározó tagjai voltak a Skagensmalerne, azaz skageni festők különleges közösségének.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com