Warning: error_reporting() has been disabled for security reasons in /cphome/nxt10395/feliciamegirja.hu/wp-includes/load.php on line 501

Warning: error_reporting() has been disabled for security reasons in /cphome/nxt10395/feliciamegirja.hu/wp-content/themes/Divi/core/components/Logger.php on line 147
Felícia megírja szeminárium | MKM Szél Felícia

Cili vállalkozófejlesztési szemináriuma

Hogy mi ez? Egy intenzív és gyakorlatias bázisképzés,

ahol végre valóban lehetőséged lesz át/újragondolni a vállalkozásodat méghozzá a Cili-féle módszerrel.

kérdés

óra

vállalkozó

Milyen esetben ajánlom?

Ha sosem volt erre időd…

…és a napi darálóban egyszerűen nem jutottál el odáig, hogy érdemi szempontok alapján mérlegelhesd, mi, miért és hogyan menjen a vállalkozásodban. 

Ha szeretnéd újragondolni…

…a vállalkozásodat, mert tudod, hogy valami nem stimmel, hogy sokkal több van benne(d), de mindig valami közepén vagy, és felmérni sem tudod, hol akadtál el valójában.

Ha nem vagy kezdő…

…és szeretnél fejlődni, önazonosabbá, hatékonyabbá válni a vállalkozásodban, illetve mindezt jobban közvetíteni is, és szükséged van ehhez egy erős vezérfonalra.

 

A jelentkezés végéig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miért lesz ez jó neked?

Mert végre rendezed a gondolataidat a témában és a viszonyodat a vállalkodásodhoz.

Így érdemi, világos és azonnali válaszod lesz arra, miért is csinálod ezt az egészet egyáltalán.

Hogy a kívülállók is értsék. 

Mert az egyértelmű irányok, alapok és célok segíteni fogják a kommunikációdat is.

Nem lesz többé témaválság, nem lesz többé „most ezt hogyan is mondjam” és azzal sem kell majd küzdened, hogy vajon mit szólnak hozzá mások. 

Mert képben leszel a saját értékeddel, a saját költségeiddel és kapacitásoddal is. 

Mivel látod, meddig ér a takaród, könnyebben meg tudod határozni, meddig nyújtózz, de az is lehet, hogy rájössz, nincs is szükséged takaróra 😉

Mert pontosan fogod látni, milyen szolgáltatás/termék portfólióra van szükséged.

És az is világos lesz, mi és ki visz előre a megvalósításban, mit mikor tegyél – vagy éppen kerülj el jó messzire. 

Mert nemcsak végigmegyünk a teljes alapozási/tervezési folyamaton, hanem megtanítom neked , hogyan ismételd meg ezt, amikor csak szükséges. 

Ezzel a tudással bármikor újrakalibrálhatod a vállalkozásodat. 

Miért pont velem járd be ezt az utat?

Mert magam is ezen az úton járok. Tudom, milyen felelősség vállalkozónak lenni és beleadni a szívedet-lelkedet. Érzem és látom, milyen, amikor valami nagyon a helyén van és összejön, és azt is, amikor nagyon nem így történik.

Mert tudom, milyen téveszmék, hiú ábrándok és hamis támogatások miatt egy vállalkozást bebukni, és egyik hónapról a másikra a nulláról felépíteni egy másikat, ami működik.

Mert tudom, milyen, amikor nem látsz rendesen, mert elmerültél a saját magad teremtette világban és gőzöd sincs, milyen lehet az kívülről és hogy te merre is tartasz benne ténylegesen. 

Mert mindennapi feladatom, hogy megértsem és meglássam, amit más nem, és segítsek felszínre hozni és megmutatni a rejtett értékeket. Itt azon leszek, hogy te is minél többet fejlődj ezen a téren. 

Mert hozzám senki sem simogatásért jön. Szóval nem foglak áltatni, ha azt látom, hogy kilátástalan, amibe az energiádat tolod.

Mert az egyéniséged, a háttered teljessége alapján, rendszerben dolgozunk majd együtt, hogy megvalósíthasd az álmaidat, hogy világosan lásd a céljaidat és a megvalósításukhoz szükséges valós teendőket is.

Mert velem biztonságban vagy. Itt teljesen önmagad lehetsz, nincs szükség álarcokra, védekezésre, mert semmi baj nem érhet.

Felnőttképzési nyilvántartási számom: B/2020/000225

 

Az agyam kisült, de már megcsináltam egy feladatot, amit vállaltam még ma, hogy megteszek a vállalkozásomért, magamért, a haladásomért és kaptam egy nagy adag támaszt. Olyan ez, mint a gótikus épületeknek az alsó támfalai. Ha nem lennének ott, akkor a csúcs sem épülhetne meg.

Jeckel Eszter

coach

Mi a tematika?

25 órán át intenzíven keressük az egyedi válaszaidat erre a 10 kérdésre:

 

– Ki is vagyok én vállalkozóként?

– Miért csinálom azt, amit?

– Kinek akarok értéket adni?

– Kihez akarok szólni?

– Mit is adok én nekik egészen pontosan?

– Hogyan adjam át mindezt nekik?

– Mikor tegyem, amit lehet és kell?

– Kivel valósítsam meg mindezt?

– Mennyiért értékesítsem a termékeimet, szolgáltatásomat?

– Milyen irányba változzak és változtassak? 

Biztos alapok

Lehet, hogy valamikor már átgondoltad egyszer, miért is csinálod, amit csinálsz, de lehet, hogy ez sosem történt meg, csak sodródtál. Az első alkalommal tisztázzuk a küldetésedet, a vízióidat és a céljaidat, hogy végre határozott és magabiztos válaszod legyen arra, hogy ki vagy és mi hajt téged belül minden egyes nap.

Október 

Vevők és ügyfelek

Mindenkihez úgy kell beszélni, hogy megértse. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha pontosan tudod, kikhez is szólsz, kiknek akarsz eladni, különben nekik csak marketinges rizsa lesz, ami neked fontos lenne. Ezen a napon minden arról szól majd, hogy minél jobban megismerd a követőidet és a közösségedet.

Október 

Értékajánlat

Neked van arról fogalmad, hogy mit adsz az ügyfeleidnek, a vevőidnek? Biztos? Tudod, hogy mit szeretnek benned, hogy miért térnek vissza hozzád vagy éppenséggel miért kerülnek el? Ezen napon megnézzük, mit is jelent a valódi értékajánlat, és hogyan tudod magadnak is elkészíteni. 

November 04.

Megvalósítás

Eljött az ideje, hogy levegyünk a „megérzés szemüveget”, és megtisztítsuk a lencséket a ködös ábrándoktól. Ma összehozzuk a szép elképzeléseket a rideg valósággal. Ezen a napon nézzük át alaposan, hogy mindaz, amit vállalkozóként teszel, mennyire rentábilis. Számolni fogunk – jó sokat. 

November 18.

Fejlesztés

Az elvégzett elemzések, az önazonos elvek és a valós számok alapján összeállítjuk azt a termék- és szolgáltatásportfóliót, ami neked is ideális és az ügyfeleidnek is. Azt is megtanulod, hogyan leszel képes magad is végigvinni azt a folyamatot, amivel mindig a legjobb módon fejlesztheted a termékeidet.

December 2.

Megkérdeztem a korábbi résztvevőket, hogy ajánlanák ezt a szemináriumot másoknak? 

Ezt írták vissza: 

Elég keményre sikerült Cilinél ez a mai szeánsz, ráültetett eléggé az érzelmi hullámvasútra. Alig várom, hogy leírjam, átgondoljam mindazt, amit ma kaptam. Nem volt könnyű a mai nap és melós egy év elé nézek az biztos, de egy csodás támogató közeggel minden könnyebb. ♡ 

Hock Judit

Hock Judit Design

Gyakori kérdések

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni a gombokra kattintva megjelenő űrlap kitöltésével lehet. De itt is elérhető: JELENTKEZÉS

Mikor indul a képzés?

4A következő képzés október 7-én indul és az utolsó óra december 2-án lesz.

A pontos menetrend az alábbiak szerint áll össze:

Október 7.

Október 21.

November 4.

November 18.

December 2.

Az egyes alkalmak minden esetben 9:00-től 14:00 óráig tartanak.

Mikor kell fizetni?

Fizetni lehet előre – ez esetben kedvezményesebb az ár. 

De lehet alkalomról alkalomra is. Az első két alkalom azonban mindenképp előre fizetendő, ezzel is biztosítva az elkötelezettséget 😉

Hogyan lehet fizetni?

A címedre érkező díjbekérőt megnyitva lehet választani, hogy utalva vagy kártyával szeretnéd kifizetni a részvételi díjat.

Hol lesznek az órák?

A 11. kerületben, az Eszék utcában egy kellemes, hangulatos lakásban.

A lakásban akkor csak mi tartózkodunk. A tér így alkalmas a szociális távolságtartásra is. 

Van lehetőség otthonról ételt hozni, azt a helyszínen hűtve tárolni, melegíteni.

Minden alkalommal lesznek finom és egészséges rágcsálnivalók, valamint tea, víz és kávé. 

Mi történik, ha a járvány miatt nem tudunk személyesen részt venni?

Ebben az esetben sincs gond. Az órákat némi átalakítással online is meg tudjuk tartani a közösen kiválasztott platformon. Ez inkább az én oktatói módszeremben igényel változtatást, de a tematikát és a tananyagot nem érinti.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com